Hoppa till verktygsfältet

Jag har hållit föredrag och seminarier sedan 1998 och inom olika områden. Många gånger internt inför Ericsson personal (20-150 pers).

Jobbade med Hjärtum Seminarier under ganska många år där jag föreläste om ekonomi processer, interna projekt, ledarskap.

För Juniora Handelskammaren hade jag ett föredrag om “Kulturellt ledarskap”. Där jag talade om erfarenheterna jag fått från Saudi och UAE.

Har varit talare på Call Center Institute (CCI) årliga konferens och berättat hur man bygger ett Contact Center i världsklass (betyg 3,7 av 5).

Service Desk Symposium om att leda ett Contact Center till att bli framgångsrikt (4,2 av 5). Det som gjorde denna föreläsning lite annorlunda var att lokalen var i anrika Grand Hotel och jag föreläste i Guldsalen.

Gjorde en workshop under 2 dagar i Lissabon, Portugal, för deras Contact Center chefer.

Samarbetat med Gällöfsta Perlan både med seminarier så väl som varit med som del i deras utbildningsprogram av chefer, ledare och styrelsemedlemmar.

Tycker det är mest intressant att tala om det moderna ledarskapet (transformellt) som idag är i allt för hög grad avsaknad.